Tajnosti francouzského pekaře : návody, tajné tipy a recepty k pečení chleba / Peter Mayle a Gerard Auzet ; [z anglického originálu ... přeložil Jiří Sedláček]

By: Mayle, Peter, 1939- [Autor]Contributor(s): Auzet, Gerard [Autor] | Sedláček, Jiří [01-Překladatel]Material type: TextTextLanguage: čeština Original language: angličtina Publication details: Praha : Argo, 2015 Edition: Vyd. 2., V nakladatelstí Argo a v tomto překladu prvníDescription: 127 s. : ilISBN: 9788025714713 :Subject(s): pekaři Francie recepty chlébScope and content: V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny "Chez Auzet" v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její kuchyně nás seznamuje s jednoduchými a podrobně vysvětlenými recepty, postupy a tipy pro domácí pečení, jež doplňuje lidovými rčeními, humornými historkami a stručnou historií čtyř generací této rodinné pekárny, kde "pečení a konzumaci chleba povýšili na úroveň náboženského obřadu"
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Výměnný fond
naučná pro dospělé X 641.5 (Browse shelf(Opens below)) Available 420360994906

V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny "Chez Auzet" v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její kuchyně nás seznamuje s jednoduchými a podrobně vysvětlenými recepty, postupy a tipy pro domácí pečení, jež doplňuje lidovými rčeními, humornými historkami a stručnou historií čtyř generací této rodinné pekárny, kde "pečení a konzumaci chleba povýšili na úroveň náboženského obřadu"

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha