Tajnosti francouzského pekaře : (Record no. 18703)
[ view plain ]
000 -Návěští | |
---|---|
Řídící pole kódované 24B | 01590nam a2200265 4500 |
001 - Kontrolní číslo | |
Řídící pole proměnné | 18703 |
005 - Datum posledního zpracování | |
Řídící pole 16B | 20211210223332.0 |
008 - Údaje pevné délky | |
Řídící pole kódované 40B | 150824s2015 xr ||||||||||||||czecze d |
020 ## - ISBN | |
ISBN | 9788025714713 : |
Dostupnost | 189.00 Kč |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura | |
Agentura původní katalogizace | ROG001 |
Jazyk katalogizace | čeština |
041 1# - Kód jazyka | |
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků | čeština |
Kód jazyka originálu | angličtina |
080 ## - MDT | |
Klasifikační znak MDT | 641.5 |
Idetifikátor vydání MDT | h |
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora | |
Osobní jméno | Mayle, Peter, |
Datumy související se jménem | 1939- |
Kód role | Autor |
(RLIN) | 31005 |
245 10 - Údaje o názvu a odpovědnosti | |
Název | Tajnosti francouzského pekaře : |
Další údaje o názvu | návody, tajné tipy a recepty k pečení chleba / |
Údaj o odpovědností, atd. | Peter Mayle a Gerard Auzet ; [z anglického originálu ... přeložil Jiří Sedláček] |
250 ## - Údaje o vydání | |
Označení vydání | Vyd. 2., V nakladatelstí Argo a v tomto překladu první |
260 ## - Nakladatelské údaje | |
Místo vydání | Praha : |
Jméno nakladatele | Argo, |
datum vydání | 2015 |
300 ## - Fyzický popis | |
Rozsah | 127 s. : |
Další fyzické údaje | il. |
520 2# - Anotace | |
Anotace, atd. | V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny "Chez Auzet" v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její kuchyně nás seznamuje s jednoduchými a podrobně vysvětlenými recepty, postupy a tipy pro domácí pečení, jež doplňuje lidovými rčeními, humornými historkami a stručnou historií čtyř generací této rodinné pekárny, kde "pečení a konzumaci chleba povýšili na úroveň náboženského obřadu" |
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený | |
Volně tvořený termín | pekaři |
-- | Francie |
-- | recepty |
-- | chléb |
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora | |
Osobní jméno | Auzet, Gerard |
Kód role | Autor |
(RLIN) | 60015 |
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora | |
Osobní jméno | Sedláček, Jiří |
Kód role | Překladatel |
(RLIN) | 21357 |
765 0# - Záhlaví v originálním jazyce | |
Název | Confessions of a French Baker |
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře) | |
Sigla vlastníka jednotky | ROG001 - Městská knihovna Rokycany |
Důvod stažení | Čárový kód | Stav poškození | Nepůjčuje se | Pořizovací cena svazku | Ztraceno | Přírůstkové číslo | Datum vložení | Počet výpůjček | Aktuální umístění | Svazková signatura | Běžná prodejní cena | Dodavatel | Kontrolní číslo regálu | Domovská knihovna | Počet rezervací | Naposledy spatřeno | Datum poslední výpůjčky | Kód sbírky | Cena platná ke dni | Typ jednotky Koha | Lokace v rámci oddělení |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
420360994906 | 189.00 | 994906 | 18.09.2015 | 1 | Výměnný fond | X 641.5 | 189.00 | 127 | Výměnný fond | 10.12.2021 | 11.12.2015 | naučná pro dospělé | 10.12.2021 | Knihy |