Ham a mňam : další pokračování nejlepších receptů z Dobrýho kafe na F1. 2 / Petr Novotný ; fotografie: Miloš Vančo, Eduard Karkan a archiv autora

By: Novotný, Petr, 1947 srpen 6.- [Autor]Contributor(s): Vančo, Miloš [Fotograf] | Karkan, Eduard [Fotograf]Material type: TextTextPublisher: Praha : Ottovo nakladatelství - Cesty, 2001Description: 107 stran : barevné ilustrace, fotografieContent type: text | statický obraz Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 80-7181-533-0 :Uniform titles: Ham a mňam. Česky Subject(s): kuchařské recepty | kuchařky recepty vaření jídlo příprava umělci Novotný, Petr dopisy čtenáři reakceScope and content: Druhý díl kuchařských předpisů ze sbírky receptů Petra Novotného. Do této sbírky přispívají svými nápady a recepty posluchači, čtenáři, diváci i známé osobnosti. Z bezmála dvou tisíc příspěvků vybral autor recepty na nejchutnější, nejpodivnější a nejodvážnější úpravy pokrmů. Každý recept obsahuje rozpis surovin a stručný návod na přípravu pokrmu. Krátkým textem doprovází každý recept i sám autor. Uvede jméno osoby, která mu svěřila návod na připravovanou lahůdku a pokrm květnatě doporučí. Publikaci doprovázejí srdečné dopisy autorových sympatizantů a barevné fotografie pokrmů.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Příkosice
naučná pro dospělé ON (Browse shelf(Opens below)) Available 458100001813

Druhý díl kuchařských předpisů ze sbírky receptů Petra Novotného. Do této sbírky přispívají svými nápady a recepty posluchači, čtenáři, diváci i známé osobnosti. Z bezmála dvou tisíc příspěvků vybral autor recepty na nejchutnější, nejpodivnější a nejodvážnější úpravy pokrmů. Každý recept obsahuje rozpis surovin a stručný návod na přípravu pokrmu. Krátkým textem doprovází každý recept i sám autor. Uvede jméno osoby, která mu svěřila návod na připravovanou lahůdku a pokrm květnatě doporučí. Publikaci doprovázejí srdečné dopisy autorových sympatizantů a barevné fotografie pokrmů.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha