Ham a mňam : (Record no. 60613)

MARC details
000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 01799nam a2200301 i 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné 60613
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20221213234226.0
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 200925s2001 xr ||||||||||||||czecze d
020 ## - ISBN
ISBN 80-7181-533-0 :
Dostupnost 189.00 Kč
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Jazyk katalogizace cze
Použitá pravidla popisu rda
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 641/642
Idetifikátor vydání MDT h
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Novotný, Petr,
Datumy související se jménem 1947 srpen 6.-
Číslo autoritního záznamu jn20001031017
Kód role Autor
(RLIN) 17085
240 10 - Unifikovaný název
Unifikovaný název Ham a mňam.
Jazyk díla Česky
245 10 - Údaje o názvu
Název Ham a mňam :
Další údaje o názvu další pokračování nejlepších receptů z Dobrýho kafe na F1.
Číslo části/sekce díla 2 /
Údaj o odpovědností, atd. Petr Novotný ; fotografie: Miloš Vančo, Eduard Karkan a archiv autora
264 #1 - Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla a údaje o autorských právech
Místo vydání, distribuce atd. Praha :
Jméno nakladatele, distributora, atd. Ottovo nakladatelství - Cesty,
Datum vydání, distribuce, atd. 2001
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 107 stran :
Další fyzické údaje barevné ilustrace, fotografie
336 ## - Typ obsahu
Typ obsahu - termín text
Typ obsahu - kód txt
Zdroj rdacontent
336 ## - Typ obsahu
Typ obsahu - termín statický obraz
Typ obsahu - kód sti
Zdroj rdacontent
337 ## - Typ média
Typ obsahu - termín bez média
Typ obsahu - kód n
Zdroj rdamedia
338 ## - Typ nosiče
Typ nosiče - termín svazek
Typ nosiče - kód nc
Zdroj rdacarrier
520 2# - Anotace
Anotace, atd. Druhý díl kuchařských předpisů ze sbírky receptů Petra Novotného. Do této sbírky přispívají svými nápady a recepty posluchači, čtenáři, diváci i známé osobnosti. Z bezmála dvou tisíc příspěvků vybral autor recepty na nejchutnější, nejpodivnější a nejodvážnější úpravy pokrmů. Každý recept obsahuje rozpis surovin a stručný návod na přípravu pokrmu. Krátkým textem doprovází každý recept i sám autor. Uvede jméno osoby, která mu svěřila návod na připravovanou lahůdku a pokrm květnatě doporučí. Publikaci doprovázejí srdečné dopisy autorových sympatizantů a barevné fotografie pokrmů.
650 04 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma kuchařské recepty
Číslo autoritního záznamu ph939289
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín kuchařky
-- recepty
-- vaření
-- jídlo
-- příprava
-- umělci
-- Novotný, Petr
-- dopisy
-- čtenáři
-- reakce
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Vančo, Miloš
Číslo autoritního záznamu pag2010615338
Kód role Fotograf
(RLIN) 31314
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Karkan, Eduard
Kód role Fotograf
(RLIN) 10611
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Sigla vlastníka jednotky
993 ## - Údaje o jednotce (exempláři)
-- V
Holdings
Důvod stažení Čárový kód Stav poškození Nepůjčuje se Pořizovací cena svazku Ztraceno Přírůstkové číslo Datum vložení Počet výpůjček Aktuální umístění Svazková signatura Běžná prodejní cena Kontrolní číslo regálu Domovská knihovna Počet rezervací Naposledy spatřeno Kód sbírky Cena platná ke dni Typ jednotky Koha Lokace v rámci oddělení
  458100001813     189.00   1813 25.09.2020   Příkosice ON 189.00   Příkosice   02.07.2024 naučná pro dospělé 13.12.2022 Knihy  

Powered by Koha