Vůně francouzské kuchyně / Michel Roux ; fotografie Lisa Linderová ; z anglického originálu The Essence of French cooking ... přeložila Jitka Rákosníková
Material type:
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Vejvanov | naučná pro dospělé | X 641.5 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 420360998287 |
Browsing Výměnný fond shelves, Collection: naučná pro dospělé Close shelf browser (Hides shelf browser)
X 641.5 Nová biokuchařka Hanky Zemanové / | X 641.5 Život bez pšenice : | X 641.5 Raw veganské nepečení : | X 641.5 Vůně francouzské kuchyně / | X 641.5 Lehká kuchyně / | X 641.5 Coolinářka : | X 641.5 Karolína : |
Obsahuje rejstřík
Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech a vínech.
There are no comments on this title.