Vůně francouzské kuchyně / Michel Roux ; fotografie Lisa Linderová ; z anglického originálu The Essence of French cooking ... přeložila Jitka Rákosníková

By: Roux, Michel, 1941- [Autor]Contributor(s): Linder, Lisa [Fotograf] | Rákosníková, Jitka [01-Překladatel]Material type: TextTextLanguage: čeština Original language: angličtina Publisher: Praha : Ikar, 2015Edition: Vydání prvníDescription: 271 stran : barevné ilustraceContent type: text Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788024927350 :Subject(s): kuchařky recepty gastronomie Francie francouzská kuchyněScope and content: Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech a vínech.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Vejvanov
naučná pro dospělé X 641.5 (Browse shelf(Opens below)) Available 420360998287

Obsahuje rejstřík

Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech a vínech.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha