Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka / Bernhard Gahm ; přeložila Jitka Koubková
Material type:
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Lhotka-Ostrovec | naučná pro dospělé | X 641.4 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 420361004329 |
Browsing Výměnný fond shelves, Collection: naučná pro dospělé Close shelf browser (Hides shelf browser)
X 640.4 Nejlepší pražské restaurace : | X 641 Malované perníčky / | X 641.4 Babička zavařuje / | X 641.4 Uzení, nakládání a konzervování masa : | X 641.5 Hádej, kam půjdem na večeři / | X 641.5 Hrníčková kuchařka. | X641.5 Hrníčková kuchařka. |
Autor této knihy ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb.
There are no comments on this title.