Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka / Bernhard Gahm ; přeložila Jitka Koubková

By: Gahm, Bernhard [Autor]Contributor(s): Koubková, Jitka [01-Překladatel]Material type: TextTextLanguage: čeština Original language: němčina Publication details: Praha : Grada, 2012 Edition: 1. vydDescription: 125 s. : obr. přílISBN: 9788024742663 :Subject(s): maso uzení masa nakládání masa konzervování masa postupy receptyScope and content: Autor této knihy ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Lhotka-Ostrovec
naučná pro dospělé X 641.4 (Browse shelf(Opens below)) Available 420361004329

Autor této knihy ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha