MARC details
000 -Návěští |
Řídící pole kódované 24B |
02184nam a2200529 i 4500 |
001 - Kontrolní číslo |
Řídící pole proměnné |
70244 |
003 - Identifikátor kontrolního čísla |
Řídící pole proměnné |
CZ PrSKC |
005 - Datum posledního zpracování |
Řídící pole 16B |
20240927091621.0 |
007 - Pole pevné délky pro fyzický popis |
Řídící pole kódované |
ta |
008 - Údaje pevné délky |
Řídící pole kódované 40B |
240722s2024 xr a e f 000 0 cze |
015 ## - Číslo ČNB |
Číslo ČNB |
cnb003623579 |
020 ## - ISBN |
ISBN |
9788026452935 |
Zpřesnění |
(vázáno) : |
Dostupnost |
Kč 449,00 |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura |
Agentura původní katalogizace |
OLA001 |
Jazyk katalogizace |
cze |
Použitá pravidla popisu |
rda |
041 ## - Kód jazyka |
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků |
čeština |
044 ## - Kód země vydání/výroby |
Kód geografické oblasti/země |
Česko |
Kód ISO geografické oblasti/země |
Česko |
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt |
Předmětová kategorie |
641 |
Název skupiny/kategorie konspektu |
Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Číslo předmětové kategorie |
19 |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
641.85:[664.66:664.654.1] |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
641.55:664.661/.664 |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
641.526.2 |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
(083.12) |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
(035) |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Trhoňová, Iva |
Číslo autoritního záznamu |
ola2011651793 |
Kód role |
Autor |
245 10 - Údaje o názvu |
Název |
Upečeno s láskou : |
Další údaje o názvu |
kváskový chléb a pečivo / |
Údaj o odpovědností, atd. |
Iva Trhoňová, Ludmila Gottwaldová |
250 ## - Údaje o vydání |
Označení vydání |
2. vydání |
264 #1 - Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla a údaje o autorských právech |
Místo vydání, distribuce atd. |
V Brně : |
Jméno nakladatele, distributora, atd. |
CPress, |
Datum vydání, distribuce, atd. |
2024 |
300 ## - Fyzický popis |
Rozsah |
264 stran : |
Další fyzické údaje |
barevné ilustrace ; |
Rozměry |
24 cm |
336 ## - Typ obsahu |
Typ obsahu - termín |
text |
Typ obsahu - kód |
txt |
Zdroj |
rdacontent |
336 ## - Typ obsahu |
Typ obsahu - termín |
statický obraz |
Typ obsahu - kód |
sti |
Zdroj |
rdacontent |
337 ## - Typ média |
Typ obsahu - termín |
bez média |
Typ obsahu - kód |
n |
Zdroj |
rdamedia |
338 ## - Typ nosiče |
Typ nosiče - termín |
svazek |
Typ nosiče - kód |
nc |
Zdroj |
rdacarrier |
500 ## - Všeobecná poznámka |
Text obecné poznámky |
Terminologický slovník |
504 ## - Poznámka o bibliografii |
Text poznámky o bibliografii,atd |
Obsahuje bibliografii |
520 2# - Anotace |
Anotace, atd. |
Pečení chleba a pečiva z kvásku v troubě, remosce i domácí pekárně. |
Rozšířený text anotace |
Přehled potřebných surovin a pomůcek. Kynutí a tvarování těsta. Založení a udržení kvásku. Recepty na přípravu rozmanitých druhů chleba (např. cibulový, lněný, cuketový, středomořský, ořechový, řepový, himalájský) a drobného pečiva - dalamánků, langošů, kornbulek, krekrů, slaných tyček, kubetek, placek, lívanců ad. V závěru knihy několik receptů na dobroty k chlebu a pečivu - čerstvý sýr, paštika, utopenci, čatní, sterilované okurky... |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
kváskové pečivo |
Číslo autoritního záznamu |
ph827244 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
chléb |
Číslo autoritního záznamu |
ph119184 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
pečení |
Číslo autoritního záznamu |
ph406960 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
650 09 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
sourdough pastry |
650 09 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
bread |
650 09 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
baking |
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma |
Žánr/forma či základní termín |
kuchařské recepty |
Číslo autoritního záznamu |
fd132687 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma |
Žánr/forma či základní termín |
příručky |
Číslo autoritního záznamu |
fd133209 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
655 #9 - Rejstříkový termín - žánr/forma |
Žánr/forma či základní termín |
cookbooks |
655 #9 - Rejstříkový termín - žánr/forma |
Žánr/forma či základní termín |
handbooks and manuals |
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Gottwaldová, Ludmila |
Číslo autoritního záznamu |
xx0232635 |
Kód role |
Autor |
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře) |
Sigla vlastníka jednotky |
ROG001 - Městská knihovna Rokycany |