Kukuřice, komunismus a kaviár / (Record no. 23639)

MARC details
000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 02037nam a2200337 i 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné 23639
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20211210223714.0
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 190415s2019 xr ||||||||||||||czecze d
015 ## - Číslo ČNB
Číslo ČNB cnb003079047
020 ## - ISBN
ISBN 9788075973399
Zpřesnění (vázáno) :
Dostupnost 369.00 Kč
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace ROG001
Jazyk katalogizace cze
Použitá pravidla popisu rda
041 1# - Kód jazyka
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků čeština
Kód jazyka originálu angličtina
045 ## -
-- x-x-
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Von Bremzen, Anya,
Datumy související se jménem 1963-
Číslo autoritního záznamu jo2015881686
Kód role Autor
(RLIN) 72739
245 10 - Údaje o názvu
Název Kukuřice, komunismus a kaviár /
Údaj o odpovědností, atd. Anya von Bremzen ; z anglického originálu Mastering the art of Soviet cooking ... přeložila Dana Chodilová
264 #1 - Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla a údaje o autorských právech
Místo vydání, distribuce atd. Praha :
Jméno nakladatele, distributora, atd. XYZ,
Datum vydání, distribuce, atd. 2019
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 427 stran
336 ## - Typ obsahu
Typ obsahu - termín text
Typ obsahu - kód txt
Zdroj rdacontent
337 ## - Typ média
Typ obsahu - termín bez média
Typ obsahu - kód n
Zdroj rdamedia
338 ## - Typ nosiče
Typ nosiče - termín svazek
Typ nosiče - kód nc
Zdroj rdacarrier
520 ## - Anotace
Anotace, atd. Autobiografický román americké autorky, v němž vzpomíná skrze tradiční recepty především na léta svého dětství v Sovětském svazu.
Rozšířený text anotace Jídlo a hodování bylo pro rodinu Anyi von Bremzen vždy středobodem zájmu a jejich společenského života. Během společného vaření s maminkou, babičkou a sousedy si vyslechla ty nejzajímavější příběhy a do paměti se jí vryly okamžiky, které následně ovlivnily její vnímání Sovětského svazu i celého světa. Než v 70. letech 20. století uprchly s matkou do Ameriky, tak se od členů své rodiny dozvěděla o válečných potravinových lístcích, násilné kolektivizaci nebo o typických receptech z let vlády Chruščova. Recepty, které se naučila ve sdílené kuchyni kolektivního moskevského bytu si odvezla sebou a jsou pro ni věčnou připomínkou minulosti její rodiny.
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín autobiografické romány
-- recepty
-- americká literatura
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín americké romány
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
(RLIN) 65935
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín autobiografické romány
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
(RLIN) 66308
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín autobiografické vzpomínky
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
(RLIN) 66120
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín kuchařské recepty
Číslo autoritního záznamu fd132687
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
(RLIN) 66069
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Chodilová, Dana,
Datumy související se jménem 1964-
Číslo autoritního záznamu xx0017374
Kód role Překladatel
(RLIN) 38125
900 ## -
-- ABG001
-- 19
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Sigla vlastníka jednotky ROG001 - Městská knihovna Rokycany
Holdings
Důvod stažení Čárový kód Stav poškození Nepůjčuje se Pořizovací cena svazku Ztraceno Přírůstkové číslo Datum vložení Počet výpůjček Aktuální umístění Svazková signatura Běžná prodejní cena Dodavatel Kontrolní číslo regálu Domovská knihovna Počet rezervací Naposledy spatřeno Datum poslední výpůjčky Kód sbírky Cena platná ke dni Typ jednotky Koha Lokace v rámci oddělení
  420361006641     369.00   1006641 15.04.2019 3 Zvíkovec X 369.00   73 Výměnný fond   07.11.2024 30.11.2020 beletrie pro dospělé 10.12.2021 Knihy  

Powered by Koha