Zfermentujte to! : základní kurz kvašení ovoce, zeleniny a ořechů / Stefanie Horn ; z německého originálu Fermentier doch mal ... přeložila Helena Uhrová

By: Horn, Stefanie [Autor]Contributor(s): Uhrová, Helena [01-Překladatel]Material type: TextTextLanguage: čeština Original language: němčina Publisher: [Líbeznice] : Víkend, 2025Description: 127 stran : barevné ilustrace ; 21 cmContent type: text | statický obraz Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788074334238Uniform titles: Fermentier doch mal. Česky Subject(s): nakládání potravin | fermentace | ovoce | zelenina | ořechyGenre/Form: kuchařské recepty | příručkyScope and content: Praktický průvodce kvašením pomůže čtenářům na cestě k trvanlivosti regionálního a sezónního ovoce, zeleniny a ořechů. Autorka v knížce ukáže, jak se dají se základními praktickými vědomostmi, užitečnými tipy a recepty s moderními nápady, vykouzlit kreativní fermentované zázraky. Několik jednoduchých kroků vede nejen k rozmnožení mnoha živých organismů a produkci probiotik, ale také ke spoustě chutí. nakladatelská anotace. Kráceno.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Výměnný fond
naučná pro dospělé X 641 (Browse shelf(Opens below)) Available 420362017279

Obsahuje rejstřík

Fotografie Stefanie Horn

Praktický průvodce kvašením pomůže čtenářům na cestě k trvanlivosti regionálního a sezónního ovoce, zeleniny a ořechů. Autorka v knížce ukáže, jak se dají se základními praktickými vědomostmi, užitečnými tipy a recepty s moderními nápady, vykouzlit kreativní fermentované zázraky. Několik jednoduchých kroků vede nejen k rozmnožení mnoha živých organismů a produkci probiotik, ale také ke spoustě chutí. nakladatelská anotace. Kráceno.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha