Zfermentujte to! : základní kurz kvašení ovoce, zeleniny a ořechů / Stefanie Horn ; z německého originálu Fermentier doch mal ... přeložila Helena Uhrová
Material type:
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Výměnný fond | naučná pro dospělé | X 641 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 420362017279 |
Obsahuje rejstřík
Fotografie Stefanie Horn
Praktický průvodce kvašením pomůže čtenářům na cestě k trvanlivosti regionálního a sezónního ovoce, zeleniny a ořechů. Autorka v knížce ukáže, jak se dají se základními praktickými vědomostmi, užitečnými tipy a recepty s moderními nápady, vykouzlit kreativní fermentované zázraky. Několik jednoduchých kroků vede nejen k rozmnožení mnoha živých organismů a produkci probiotik, ale také ke spoustě chutí. nakladatelská anotace. Kráceno.
There are no comments on this title.