Bon appétit!, aneb, Lekce francouzské kuchyně / fotografie Marek Kučera, Alena Hrbková

Material type: TextTextSeries: Publisher: Praha : Burda Media 2000 s.r.o., 2013Description: 158 stran : barevné ilustraceContent type: text Media type: bez média Carrier type: svazekISBN: 9788087575093Other title: Lekce francouzské kuchyněSubject(s): recepty kuchařky FrancieGenre/Form: kuchařské recepty Scope and content: Kniha představuje jednotlivé oblasti Francie a jejich gurmánské speciality. Následují všechny zásadní předpisy vyhlášených pokrmů a lahůdek z francouzské kuchyně. Recepty na přípravu snídaní, suflé, quiche, paštik, salátů, polévek, sýrových jídel, pokrmů, která se vaří na francouzském venkově a na pobřeží, moučníků.
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Knihy Knihy Kornatice
naučná pro dospělé X 641.5 (Browse shelf(Opens below)) Available 420361002105

Kniha představuje jednotlivé oblasti Francie a jejich gurmánské speciality. Následují všechny zásadní předpisy vyhlášených pokrmů a lahůdek z francouzské kuchyně. Recepty na přípravu snídaní, suflé, quiche, paštik, salátů, polévek, sýrových jídel, pokrmů, která se vaří na francouzském venkově a na pobřeží, moučníků.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha