MARC details
000 -Návěští |
Řídící pole kódované 24B |
01491nam a2200433 i 4500 |
001 - Kontrolní číslo |
Řídící pole proměnné |
64475 |
003 - Identifikátor kontrolního čísla |
Řídící pole proměnné |
CZ PrSKC |
005 - Datum posledního zpracování |
Řídící pole 16B |
20240604170854.0 |
007 - Pole pevné délky pro fyzický popis |
Řídící pole kódované |
ta |
008 - Údaje pevné délky |
Řídící pole kódované 40B |
240408s2024 xr a e 001 0 cze d |
015 ## - Číslo ČNB |
Číslo ČNB |
cnb003603978 |
020 ## - ISBN |
ISBN |
9788075413727 |
Zpřesnění |
(brožováno) : |
Dostupnost |
Kč 199.00 |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura |
Agentura původní katalogizace |
KLG001 |
Jazyk katalogizace |
cze |
Použitá pravidla popisu |
rda |
041 1# - Kód jazyka |
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků |
čeština |
Kód jazyka originálu |
němčina |
044 ## - Kód země vydání/výroby |
Kód geografické oblasti/země |
Česko |
Kód ISO geografické oblasti/země |
Česko |
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt |
Předmětová kategorie |
641 |
Název skupiny/kategorie konspektu |
Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Číslo předmětové kategorie |
19 |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
641.56(=131.1) |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
080 ## - MDT |
Klasifikační znak MDT |
(083.12) |
Idetifikátor vydání MDT |
MRF |
130 0# - Hlavní záhlaví - unifikovaný název |
Unifikovaný název |
Italienische Klassiker. |
Jazyk díla |
Česky |
245 10 - Údaje o názvu |
Název |
Italská kuchyně : |
Další údaje o názvu |
nejoblíbenější recepty / |
Údaj o odpovědností, atd. |
fotografie: Coco Lang a další |
250 ## - Údaje o vydání |
Označení vydání |
České vydání první |
264 #1 - Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla a údaje o autorských právech |
Místo vydání, distribuce atd. |
Praha : |
Jméno nakladatele, distributora, atd. |
Vašut, |
Datum vydání, distribuce, atd. |
2024 |
300 ## - Fyzický popis |
Rozsah |
62 stran : |
Další fyzické údaje |
barevné ilustrace ; |
Rozměry |
20 cm |
336 ## - Typ obsahu |
Typ obsahu - termín |
text |
Typ obsahu - kód |
txt |
Zdroj |
rdacontent |
336 ## - Typ obsahu |
Typ obsahu - termín |
statický obraz |
Typ obsahu - kód |
sti |
Zdroj |
rdacontent |
337 ## - Typ média |
Typ obsahu - termín |
bez média |
Typ obsahu - kód |
n |
Zdroj |
rdamedia |
338 ## - Typ nosiče |
Typ nosiče - termín |
svazek |
Typ nosiče - kód |
nc |
Zdroj |
rdacarrier |
490 1# - Údaje o edici |
Údaje o edici |
Jak na to |
500 ## - Všeobecná poznámka |
Text obecné poznámky |
Z němčiny přeložil Jiří Pour |
500 ## - Všeobecná poznámka |
Text obecné poznámky |
Obsahuje rejstřík |
520 2# - Anotace |
Anotace, atd. |
V knize kuchařských předpisů jsou čtenářům představeny vybrané klasické sladké či slané pokrmy ze všech regionů Apeninského poloostrova. |
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma |
Věcné téma |
italská jídla |
Číslo autoritního záznamu |
ph114806 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma |
Žánr/forma či základní termín |
kuchařské recepty |
Číslo autoritního záznamu |
fd132687 |
Zdroj záhlaví nebo termínu |
Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR |
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Lang, Coco, |
Datumy související se jménem |
1974- |
Číslo autoritního záznamu |
xx0129557 |
Kód role |
Fotograf |
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora |
Osobní jméno |
Pour, Jiří |
Kód role |
Překladatel |
830 #0 - Vedlejší záhlaví unifikovaný název |
Unifikovaný název |
Jak na to (Jan Vašut) |
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře) |
Sigla vlastníka jednotky |
ROG001 - Městská knihovna Rokycany |