Italská kuchyně : (Record no. 64475)

MARC details
000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 01491nam a2200433 i 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné 64475
003 - Identifikátor kontrolního čísla
Řídící pole proměnné CZ PrSKC
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20240604170854.0
007 - Pole pevné délky pro fyzický popis
Řídící pole kódované ta
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 240408s2024 xr a e 001 0 cze d
015 ## - Číslo ČNB
Číslo ČNB cnb003603978
020 ## - ISBN
ISBN 9788075413727
Zpřesnění (brožováno) :
Dostupnost Kč 199.00
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace KLG001
Jazyk katalogizace cze
Použitá pravidla popisu rda
041 1# - Kód jazyka
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků čeština
Kód jazyka originálu němčina
044 ## - Kód země vydání/výroby
Kód geografické oblasti/země Česko
Kód ISO geografické oblasti/země Česko
072 #7 - Kód předmětové kategorie - Konspekt
Předmětová kategorie 641
Název skupiny/kategorie konspektu Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Číslo předmětové kategorie 19
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 641.56(=131.1)
Idetifikátor vydání MDT MRF
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT (083.12)
Idetifikátor vydání MDT MRF
130 0# - Hlavní záhlaví - unifikovaný název
Unifikovaný název Italienische Klassiker.
Jazyk díla Česky
245 10 - Údaje o názvu
Název Italská kuchyně :
Další údaje o názvu nejoblíbenější recepty /
Údaj o odpovědností, atd. fotografie: Coco Lang a další
250 ## - Údaje o vydání
Označení vydání České vydání první
264 #1 - Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla a údaje o autorských právech
Místo vydání, distribuce atd. Praha :
Jméno nakladatele, distributora, atd. Vašut,
Datum vydání, distribuce, atd. 2024
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 62 stran :
Další fyzické údaje barevné ilustrace ;
Rozměry 20 cm
336 ## - Typ obsahu
Typ obsahu - termín text
Typ obsahu - kód txt
Zdroj rdacontent
336 ## - Typ obsahu
Typ obsahu - termín statický obraz
Typ obsahu - kód sti
Zdroj rdacontent
337 ## - Typ média
Typ obsahu - termín bez média
Typ obsahu - kód n
Zdroj rdamedia
338 ## - Typ nosiče
Typ nosiče - termín svazek
Typ nosiče - kód nc
Zdroj rdacarrier
490 1# - Údaje o edici
Údaje o edici Jak na to
500 ## - Všeobecná poznámka
Text obecné poznámky Z němčiny přeložil Jiří Pour
500 ## - Všeobecná poznámka
Text obecné poznámky Obsahuje rejstřík
520 2# - Anotace
Anotace, atd. V knize kuchařských předpisů jsou čtenářům představeny vybrané klasické sladké či slané pokrmy ze všech regionů Apeninského poloostrova.
650 07 - Vedlejší věcné záhlaví - věcné téma
Věcné téma italská jídla
Číslo autoritního záznamu ph114806
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
655 #7 - Rejstříkový termín - žánr/forma
Žánr/forma či základní termín kuchařské recepty
Číslo autoritního záznamu fd132687
Zdroj záhlaví nebo termínu Soubor věcných autorit Národní knihovny ČR
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Lang, Coco,
Datumy související se jménem 1974-
Číslo autoritního záznamu xx0129557
Kód role Fotograf
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Pour, Jiří
Kód role Překladatel
830 #0 - Vedlejší záhlaví unifikovaný název
Unifikovaný název Jak na to (Jan Vašut)
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Sigla vlastníka jednotky ROG001 - Městská knihovna Rokycany
Holdings
Důvod stažení Čárový kód Zdroj klasifikace Stav poškození Nepůjčuje se Pořizovací cena svazku Ztraceno Přírůstkové číslo Datum vložení Počet výpůjček Aktuální umístění Svazková signatura Běžná prodejní cena Dodavatel Domovská knihovna Naposledy spatřeno Kód sbírky Cena platná ke dni Typ jednotky Koha Skladová signatura
  420362015604 Mezinárodní desetinné třídění     141.29   2015493 04.06.2024   Lhotka-Ostrovec X 641 199.00 OPA Výměnný fond 26.11.2024 naučná pro dospělé 04.06.2024 Knihy  

Powered by Koha