Glosy Pavla Maurera : (Record no. 24474)
[ view plain ]
000 -Návěští | |
---|---|
Řídící pole kódované 24B | 01281nam a2200241 i 4500 |
001 - Kontrolní číslo | |
Řídící pole proměnné | 24474 |
005 - Datum posledního zpracování | |
Řídící pole 16B | 20211210223752.0 |
008 - Údaje pevné délky | |
Řídící pole kódované 40B | 191205s2019 xr ||||||||||||||czecze d |
020 ## - ISBN | |
ISBN | 9788026428046 |
Zpřesnění | (vázáno) : |
Dostupnost | 299.00 Kč |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura | |
Agentura původní katalogizace | ROG001 |
Jazyk katalogizace | cze |
Použitá pravidla popisu | rda |
080 ## - MDT | |
Klasifikační znak MDT | 641 |
Idetifikátor vydání MDT | h |
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora | |
Osobní jméno | Maurer, Pavel, |
Datumy související se jménem | 1959- |
Číslo autoritního záznamu | jo20010092721 |
Kód role | Autor |
(RLIN) | 73692 |
245 10 - Údaje o názvu | |
Název | Glosy Pavla Maurera : |
Další údaje o názvu | nejezte, nepijte a nežijte blbě! |
264 #1 - Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla a údaje o autorských právech | |
Místo vydání, distribuce atd. | V Brně : |
Jméno nakladatele, distributora, atd. | CPress, |
Datum vydání, distribuce, atd. | 2019 |
300 ## - Fyzický popis | |
Rozsah | 302 stran |
336 ## - Typ obsahu | |
Typ obsahu - termín | text |
Typ obsahu - kód | txt |
Zdroj | rdacontent |
337 ## - Typ média | |
Typ obsahu - termín | bez média |
Typ obsahu - kód | n |
Zdroj | rdamedia |
338 ## - Typ nosiče | |
Typ nosiče - termín | svazek |
Typ nosiče - kód | nc |
Zdroj | rdacarrier |
520 2# - Anotace | |
Anotace, atd. | Gastronaut Pavel Maurer vám poradí, jak nejíst, nepít ani nežít blbě Pavel Maurer je výraznou osobností české gastronomické scény. Ovšem ne v roli kuchaře. O jídle přemýšlí, píše, čte, ochutnává ho a hodnotí. Krátké glosy, původně odvysílané na vlnách Českého rozhlasu - Radiožurnál, jsou rozděleny do kapitol, které vám poodhalí náhled barda českého kulinářského světa na nejrůznější témata zahrnující kulturu restaurací, jídelní zvyky a rituály, nebo třeba specifika české i zahraniční kuchyně. |
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený | |
Volně tvořený termín | gastronomie |
-- | stravování |
-- | jídla |
-- | potraviny |
-- | kvalita |
-- | život |
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře) | |
Sigla vlastníka jednotky | ROG001 - Městská knihovna Rokycany |
Důvod stažení | Čárový kód | Zdroj klasifikace | Stav poškození | Nepůjčuje se | Pořizovací cena svazku | Ztraceno | Přírůstkové číslo | Datum vložení | Počet výpůjček | Aktuální umístění | Svazková signatura | Běžná prodejní cena | Kontrolní číslo regálu | Domovská knihovna | Počet rezervací | Naposledy spatřeno | Datum poslední výpůjčky | Kód sbírky | Cena platná ke dni | Typ jednotky Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
420361008508 | Mezinárodní desetinné třídění | 245.18 | 1008508 | 05.12.2019 | Výměnný fond | X 641 | 299.00 | 127 | Výměnný fond | 06.03.2025 | 27.07.2020 | naučná pro dospělé | 10.12.2021 | Knihy |