Opravdové jídlo : (Record no. 22903)

MARC details
000 -Návěští
Řídící pole kódované 24B 01468nam a2200289 i 4500
001 - Kontrolní číslo
Řídící pole proměnné 22903
005 - Datum posledního zpracování
Řídící pole 16B 20211210223642.0
008 - Údaje pevné délky
Řídící pole kódované 40B 181025s2016 xr ||||||||||||||czecze d
020 ## - ISBN
ISBN 9788073904975
Zpřesnění (vázáno) :
Dostupnost 399.00 Kč
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura
Agentura původní katalogizace ROG001
Jazyk katalogizace cze
Použitá pravidla popisu rda
041 1# - Kód jazyka
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků čeština
Kód jazyka originálu angličtina
080 ## - MDT
Klasifikační znak MDT 641.5
Idetifikátor vydání MDT h
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Walsh, Kate
Číslo autoritního záznamu ola2017937629
Kód role Autor
(RLIN) 71984
245 10 - Údaje o názvu
Název Opravdové jídlo :
Další údaje o názvu 30 dovedností, 46 receptů pěkně od nuly /
Údaj o odpovědností, atd. Kate Walsh ; z anglického originálu Real food projects ... přeložila Zuzana Dyková
264 #1 - Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla a údaje o autorských právech
Místo vydání, distribuce atd. Praha :
Jméno nakladatele, distributora, atd. Dobrovský s.r.o.,
Datum vydání, distribuce, atd. 2016
300 ## - Fyzický popis
Rozsah 215 stran :
Další fyzické údaje barevné ilustrace
336 ## - Typ obsahu
Typ obsahu - termín text
Typ obsahu - kód txt
Zdroj rdacontent
337 ## - Typ média
Typ obsahu - termín bez média
Typ obsahu - kód n
Zdroj rdamedia
338 ## - Typ nosiče
Typ nosiče - termín svazek
Typ nosiče - kód nc
Zdroj rdacarrier
490 1# - Údaje o edici
Údaje o edici Knihy Omega
520 2# - Anotace
Anotace, atd. Opravdové jídlo je příručka, která vás seznámí s třiceti základními kuchařskými dovednostmi a umožní vám získat opět vztah k tomu, co jíte. I když jste naprostý kuchařský analfabet, velmi brzy si můžete stloukat vlastní máslo a mazat si ho na domácí nehnětený chléb, grilovat klobásky vlastní výroby a používat to nejčerstvější sezónní ovoce k výrobě vlastní šťávy. Pokyny doprovázené fotografiemi vás povedou krok za krokem od začátku až do konce.
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený
Volně tvořený termín kuchařky
-- recepty
-- rady
-- návody
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora
Osobní jméno Dyková, Zuzana,
Datumy související se jménem 1977-
Číslo autoritního záznamu xx0093118
Kód role Překladatel
(RLIN) 68508
765 0# - Záhlaví v originálním jazyce
Název Real food projects
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře)
Sigla vlastníka jednotky ROG001 - Městská knihovna Rokycany
Holdings
Důvod stažení Čárový kód Stav poškození Nepůjčuje se Pořizovací cena svazku Ztraceno Přírůstkové číslo Datum vložení Počet výpůjček Aktuální umístění Svazková signatura Běžná prodejní cena Dodavatel Kontrolní číslo regálu Domovská knihovna Počet rezervací Naposledy spatřeno Datum poslední výpůjčky Kód sbírky Cena platná ke dni Typ jednotky Koha Lokace v rámci oddělení
  420361005143     399.00   1005143 25.10.2018 1 Vejvanov XK 641.5 399.00   127 Výměnný fond   24.08.2023 14.09.2020 naučná pro dospělé 10.12.2021 Knihy  

Powered by Koha