Opravdové jídlo : (Record no. 22903)
[ view plain ]
000 -Návěští | |
---|---|
Řídící pole kódované 24B | 01468nam a2200289 i 4500 |
001 - Kontrolní číslo | |
Řídící pole proměnné | 22903 |
005 - Datum posledního zpracování | |
Řídící pole 16B | 20211210223642.0 |
008 - Údaje pevné délky | |
Řídící pole kódované 40B | 181025s2016 xr ||||||||||||||czecze d |
020 ## - ISBN | |
ISBN | 9788073904975 |
Zpřesnění | (vázáno) : |
Dostupnost | 399.00 Kč |
040 ## - Zdroj katalogizace-agentura | |
Agentura původní katalogizace | ROG001 |
Jazyk katalogizace | cze |
Použitá pravidla popisu | rda |
041 1# - Kód jazyka | |
Kód jazyka textu/zvuku, mezititulků | čeština |
Kód jazyka originálu | angličtina |
080 ## - MDT | |
Klasifikační znak MDT | 641.5 |
Idetifikátor vydání MDT | h |
100 1# - Hlavní záhlaví - osobní jméno autora | |
Osobní jméno | Walsh, Kate |
Číslo autoritního záznamu | ola2017937629 |
Kód role | Autor |
(RLIN) | 71984 |
245 10 - Údaje o názvu | |
Název | Opravdové jídlo : |
Další údaje o názvu | 30 dovedností, 46 receptů pěkně od nuly / |
Údaj o odpovědností, atd. | Kate Walsh ; z anglického originálu Real food projects ... přeložila Zuzana Dyková |
264 #1 - Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla a údaje o autorských právech | |
Místo vydání, distribuce atd. | Praha : |
Jméno nakladatele, distributora, atd. | Dobrovský s.r.o., |
Datum vydání, distribuce, atd. | 2016 |
300 ## - Fyzický popis | |
Rozsah | 215 stran : |
Další fyzické údaje | barevné ilustrace |
336 ## - Typ obsahu | |
Typ obsahu - termín | text |
Typ obsahu - kód | txt |
Zdroj | rdacontent |
337 ## - Typ média | |
Typ obsahu - termín | bez média |
Typ obsahu - kód | n |
Zdroj | rdamedia |
338 ## - Typ nosiče | |
Typ nosiče - termín | svazek |
Typ nosiče - kód | nc |
Zdroj | rdacarrier |
490 1# - Údaje o edici | |
Údaje o edici | Knihy Omega |
520 2# - Anotace | |
Anotace, atd. | Opravdové jídlo je příručka, která vás seznámí s třiceti základními kuchařskými dovednostmi a umožní vám získat opět vztah k tomu, co jíte. I když jste naprostý kuchařský analfabet, velmi brzy si můžete stloukat vlastní máslo a mazat si ho na domácí nehnětený chléb, grilovat klobásky vlastní výroby a používat to nejčerstvější sezónní ovoce k výrobě vlastní šťávy. Pokyny doprovázené fotografiemi vás povedou krok za krokem od začátku až do konce. |
653 ## - Rejstříkový termín - volně tvořený | |
Volně tvořený termín | kuchařky |
-- | recepty |
-- | rady |
-- | návody |
700 1# - Vedlejší záhlaví - osobní jméno autora | |
Osobní jméno | Dyková, Zuzana, |
Datumy související se jménem | 1977- |
Číslo autoritního záznamu | xx0093118 |
Kód role | Překladatel |
(RLIN) | 68508 |
765 0# - Záhlaví v originálním jazyce | |
Název | Real food projects |
910 ## - Údaje o vlastníkovi jednotky (exempláře) | |
Sigla vlastníka jednotky | ROG001 - Městská knihovna Rokycany |
Důvod stažení | Čárový kód | Stav poškození | Nepůjčuje se | Pořizovací cena svazku | Ztraceno | Přírůstkové číslo | Datum vložení | Počet výpůjček | Aktuální umístění | Svazková signatura | Běžná prodejní cena | Dodavatel | Kontrolní číslo regálu | Domovská knihovna | Počet rezervací | Naposledy spatřeno | Datum poslední výpůjčky | Kód sbírky | Cena platná ke dni | Typ jednotky Koha | Lokace v rámci oddělení |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
420361005143 | 399.00 | 1005143 | 25.10.2018 | 1 | Vejvanov | XK 641.5 | 399.00 | 127 | Výměnný fond | 24.08.2023 | 14.09.2020 | naučná pro dospělé | 10.12.2021 | Knihy |