000 | 01590nam a2200265 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 18703 | ||
005 | 20211210223332.0 | ||
008 | 150824s2015 xr ||||||||||||||czecze d | ||
020 |
_a9788025714713 : _c189.00 Kč |
||
040 |
_aROG001 _bcze |
||
041 | 1 |
_acze _heng |
|
080 |
_a641.5 _2h |
||
100 | 1 |
_aMayle, Peter, _d1939- _4aut _931005 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTajnosti francouzského pekaře : _bnávody, tajné tipy a recepty k pečení chleba / _cPeter Mayle a Gerard Auzet ; [z anglického originálu ... přeložil Jiří Sedláček] |
250 | _aVyd. 2., V nakladatelstí Argo a v tomto překladu první | ||
260 |
_aPraha : _bArgo, _c2015 |
||
300 |
_a127 s. : _bil. |
||
520 | 2 | _aV tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny "Chez Auzet" v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její kuchyně nás seznamuje s jednoduchými a podrobně vysvětlenými recepty, postupy a tipy pro domácí pečení, jež doplňuje lidovými rčeními, humornými historkami a stručnou historií čtyř generací této rodinné pekárny, kde "pečení a konzumaci chleba povýšili na úroveň náboženského obřadu" | |
653 |
_apekaři _aFrancie _arecepty _achléb |
||
700 | 1 |
_aAuzet, Gerard _4aut _960015 |
|
700 | 1 |
_aSedláček, Jiří _4trl _921357 |
|
765 | 0 | _tConfessions of a French Baker | |
910 | _aROG001 | ||
999 | _d18703 |