Horn, Stefanie

Zfermentujte to! : základní kurz kvašení ovoce, zeleniny a ořechů / Stefanie Horn ; z německého originálu Fermentier doch mal ... přeložila Helena Uhrová - 127 stran : barevné ilustrace ; 21 cm

Obsahuje rejstřík Fotografie Stefanie Horn

Praktický průvodce kvašením pomůže čtenářům na cestě k trvanlivosti regionálního a sezónního ovoce, zeleniny a ořechů. Autorka v knížce ukáže, jak se dají se základními praktickými vědomostmi, užitečnými tipy a recepty s moderními nápady, vykouzlit kreativní fermentované zázraky. Několik jednoduchých kroků vede nejen k rozmnožení mnoha živých organismů a produkci probiotik, ale také ke spoustě chutí. nakladatelská anotace. Kráceno.

9788074334238 Kč 399.00

cnb003680288


nakládání potravin
fermentace
ovoce
zelenina
ořechy


kuchařské recepty
příručky

641.48 66.098:577.15 634.1/.8.076 635.1/.8 634.5.078 (083.12) (035)